Zajongó

Teremtés, gondolkodás, úton egy elégedettebb élet felé.

A káosz cselekvésre sarkall

Mindig is tudtam, hogy káoszban élünk, ami legalább annyira szörnyű, mint amennyire zseniális, viszont egyre inkább szembe tűnik számomra a növekvő feszültség és pszichotikus állapot az emberek között.

Egy ideje már sejtem, hogy nincs összhangban a rendszer, amiben élünk és szerintem ez egyre inkább kezd kiütközni a világunkban. Teljesen elképesztő dolgok történnek, nap mint nap körülöttünk, amelyek kezdik felnyitni az emberek szemét. Annyira lehetetlen irreális dolgok történnek meg, amelyek erősen elgondolkodtatják már a tömegeket is.

Mi ez az egész amiben élünk? Mi történik? Miért kéne dolgoznom napi 8 órát, ami még ha jól is fizet annyira nem érdekel? Mi történt 7ből 5 nap alatt amikor dolgoztam? Semmi, elfáradtam és nem volt időm a szeretteimre, magamra, a számomra fontos dologra.

 

Ehhez hasonló mondatokat hallok mostanában, egyre több embertől. Mintha kezdenének kinyilni a szemek. Bízom benne kezdünk kollektívan is rájönni, hogy ez a rendszer nem fentartható, nem egészséges és nem is természetes a bolygó számára sem.

Vannak spiri oldalak, ahol azt mondják hamarosan minden jó lesz, elkezdődött a váltás és atöbbi. Mindezzel azt sugallva, hogy maradj csak nyugodtan már olyan szakaszban vagyunk, hogy hátradőlve jön el az aranykor. Zseniális félrevezetés, még akkor is ha tényleg erős változásokkal teli időszakban vagyunk.

do_it.jpg

Miért nem jön el egy jobb világ, ha ugyanúgy csinálsz mindent, mint eddig? Mert tettek nélkül nincs változás! Nem más fogja megváltani helyettünk a világot, hanem nekünk kell kicsiben elkezdeni változtatni azon, amivel nem vagyunk elégedettek.

Szerintem a világban történő események fogják szépen lassan cselekvésre ösztönözni az embereket, ami elhozza a változást. És ez valószínű kellő fájdalommal fog járni sokunk számára, hiszen olyan berögződéseket kell hátrahagynunk magunk után, ami nem lesz egyszerű, viszont annál jobban megéri.

Úgyhogy, ha úgy érzed nem éri meg kiszolgálni teljes mértékben a rendszert, akkor kezdj el apró lépésenként változtatni, de előbb keresd meg a változás módját, aztán cselekedj, tegyél érte mindennap!

A bejegyzés trackback címe:

https://zajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4213637686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zajongó

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy kiadjam magamból a gondolataimat és egyben közös gondolkodásra hívjalak Téged. Többek közt szó lesz arról, hogyan teremtünk értéket a gondolatainkkal és a viselkedésünkkel, valamint olyan témákat érintek mint, a férfiasság, kapcsolatok, felelősségvállalás, személyes tapasztalatok és minden, ami éppen foglalkoztat. Idővel részletesebben szó lesz az oktatási rendszer megváltoztatásáról és a gyermekek egészséges fejlődéséről, oktatásáról. Szeretem az egységet, így egészséges realitással érintek pszichológiai és a spirituális területeket.

Friss topikok

süti beállítások módosítása